Monday, August 21, 2006

Opublicerat: 1

Dalarnas tidninbgar gör givetvis det bästa för att förhindra en nationalistisk valframgång i valet. Taktiken är de gamla vanliga, förtal och censur. För två veckore sedan kallades DalaDemokraten (och SD också i sitt hycklande) för både "höger" och "extrema". Detta inlägg skrevs men publicerades givetvis aldrig.


Nationaldemokraterna inget högerparti

I lördagens Dalademokraten beskrivs Nationaldemokraterna (ND) som ett parti som står långt till höger i den politiska skalan, detta är felaktigt. NDs politiska rötter går istället tillbaka till den socialdemokrati idén om folkhemmet, så proffsigt uppbyggt av socialdemokratiska politiker som Per-Albin Hansson och Ernst Wiggforss. Dessa människor har idag mer gemensamt med ND än något annat parti.

En röst på ND är alltså allt annat en en högerröst, det är en röst på ett Sverige av och för svenskar och vi är det enda parti som kan erbjuda en röst mot mångkulturen. De populistiska locktoner folkpartiet spelar, där kan man tala om missnöjespolitik på yttersta högerkanten. Vi erbjuder istället ett solidariskt samhälle där det är viktigt att man tar hand om varandra och att svenskar tillåts vara svenskar.

Endast Nationaldemokraterna erbjuder detta på valdagen.

Jimmy Windeskog

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mycket bra skrivet! Se till att det läggs upp på www.nd.se som en notis eller liten artikel. Väljarna borde få chansen att se insändaren om de går in på hemsidan. Låt pennan glöda!

1:31 PM  
Anonymous Anonymous said...

Sverigedemokraterna tycks enbart numera ha kvar iden om folkhemmet endast på pappret, för att på så sätt fortsätta locka till sig arbetarröster. Jag uppfattar numera Sd som de 5:e borgliga partiet i Sverige (vilket också visas öppet av partistyrelsen och deras nya blåa partisymbol).
Blir det ingen ändring snart så överväger jag nog också mitt flyttlast till nd, precis som du Jimmy.

2:16 AM  

Post a Comment

<< Home