Wednesday, August 09, 2006

Södertäljepolitikernas antidemokratiska anlete

I söndags höll Nationaldemokraterna ett 4 timmar lång och väldigt välbesökt torgmöte i centrala Södertälje. Utan tvekan kan man nu nästan börja hoppas på att det fina valresultatet 2002 inte bara upprepas i kommunvalet utan kanske leder till fler mandat. Det är det ena minnet av torgmötet.

Det andra är att tillresta vänsterextremister från diverse sekter under flera timmar försökte störa mötet med sabotage och våld. Trots att man gjorde försök på försök så blev resultatet inte så lyckat, ett 20-tal gripna, lika många ivägbussade och en skadad NDU-tjej. 4 timmars våldsorgie och man lyckas inte störa mötet nämnvärt och bara skada en enda person, en tonårstjej – det verkar inte bli revolution i år heller för träskvänstern. Det är det andra minnet av torgmötet.

Bilden är alltså klar, ett populärt parti som lockar mer och mer sympatier från ortsbefolkningen angrips av våldsfixerade vänsterextremister. Visst förstår man att Södertäljes kommunalråd Anders Lago (s) ser allvarligt på detta, för det gör onekligen Lago.

Men inte på det sätt man kanske hade räknat med. När Lago går ut i lokalmedia (http://www.lt.se/index.asp?kat=re&i1=index_red.asp&i2=1&Id=15961&isp2=2) för att kommentera det antidemokratiska angreppet så har han inte alls något illa att säga om de som stod för våldet – istället ger man på sig ND och menar att man skall ta bort deras demokratiska rättigheter att hålla möten i staden. Lika konstruktivt som att låsa in alla kvinnor för att det finns importerade våldtäktsmän alltså.

Nu skall man dock inte vara så förvånad, denna taktik är nämligen inte ny för kommunalrådet Lago och socialdemokraterna i Södertälje. 1 april i år så höll ND ett stormöte i Södertäljes Folkets hus med internationella gäster och hundratals åhörare. I samband med att extremvänstern försöker stoppa mötet så hittar polisen en bom på pendeltåget som ligger i direkt anslutning till mötet. Anders Lago reagerade även då, även då ville han att man skulle förbjuda ND att ha möten – just för att hans socialistiska barnbarn vill stoppa dem.

Anders Lago torde höra till de mest dumma och vedervärdiga kommunalråd Sverige har, vilket inte vill säga lite. Vi får hoppas att ND går fram så pass mycket i staden så att man inte bara kan införa ett demokratiska inom de politiska organen utan även får sätta Lago i arbete, både i fullmäktige och i kommunstyrelsen.

12 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Helt suveränt inlägg Jimmy! Skönt att du är tillbaka med bloggandet, blev riktigt orolig där ett tag =)

12:30 PM  
Anonymous Anonymous said...

jah också orolig för dig jimmty !

4:13 AM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

Jag får tacka för alla snälla ord - så jävla lätt blir ni inte av med mig!

12:34 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ralf: Varför besöka en blogg som du verkar hata? Det framstår inte som något logiskt beteende. Jaja, vi andra uppskattar iaf bloggen, men klarar oss däremot utan korkade kommentarer. Tänk på det nästa gång innan du skriver.

1:48 PM  
Blogger Varjager said...

Bra och väl genomtänkt blogg. Brukar återkomma till den dagligen.

3:28 AM  
Blogger itsweden said...

Jag återkommer också dagligen här. Även om Jimmy inte alltid uppdaterar så ofta.

6:40 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hej Jimmy!

Det påstås att det öppnats uteslutningsärende på dig i Nd. Kan du dementera detta?

Tack för en bra blogg!

3:48 AM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

Tack för berömmet Johnny.

Snacket om en uteslutning från Camillas sida är lika lögnaktigt som det andra sakerna hon påstår.

I själva verket är det tvärtom iom att NDs partiledning judt bett mig att vara med som talare på några av valröreslsens sista torgmöten.

4:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

I LT,s artiklar om ND,s möte så bjöd några av de etablerade politikerna på inkonsekvens som gränsar till humor.
Man ondgör sig över ND,s så kallade syn på demokrati i samma andetag som man själv helt odemokratiskt vill förpassa ND,s möten till en potatisåker.
I denna s k "syn på demokrati" som etablerade(främst vänsterblocket) menar avslöjar man hur "demokrati" kommit att betyda allt möjligt som definieras av makthavarna.

11:20 AM  
Blogger itsweden said...

Jimmy:
"så jävla lätt blir ni inte av med mig!"

Bra :-)

12:25 PM  
Anonymous Anonymous said...

Typiskt sossarna och de etablerade att blunda för vänsterpatrasket.

Du gör ett bra jobb Jimmy stå på dig!!!!

1:58 AM  
Anonymous Anonymous said...

Den där kvinnan verkar enligt min mening vara en riktig psykopat. Den enda rättmätiga kritik som kan riktas mot dig i sammanhanget Jimmy, det är hur du kunde involvera dig i henne från första början. Du måste ha dumpat henne riktigt brutalt med tanke på hennes maniska fixering vid din person. Jaja, får hoppas att hon träffar någon ny och äntligen kommer över dig. Startar man en blógg om ett ex så ger det ju vissa varningssignaler om att man har svårt att gå vidare

10:20 AM  

Post a Comment

<< Home