Friday, October 28, 2005

Windeskog lär SDU-Martin om SD:s politik

SDU har det inte lätt idag rent organisatioriskt. Inte heller med att tolka Sverigedemokraternas politiska styrdokument, i alla fall inte deras nyvalde ordförande Martin Kinnunen.

Detta säger SD:s familjepolitiska handlingsprogram:
"Det nuvarande statliga adoptionsstödet skall slopas vid utländska adoptioner och delar av detta bör istället användas till insatser i syfte att ge föräldralösa barn i utlandet en möjlighet att växa upp med en far och en mor i sitt eget land eller kulturella närområde."

Skrivningen är av nuvarnade partiledare Jimmie Åkesson som sålde idén med resonemanget att om man tog bort allt ekonomiskt stöd för utländska adoptioner så sätter man i praktiken stopp för dem, och detta utan ett förbud som meningsmotståndare kan attackera.

Och den slutsatsen är riktig.

Att sedan att Martin påstår att jag skulle ha invändningar mot utomeuropeisk adoption på biologiska grunder visar ju hur lögnaktig, eller okunnig, pojke han är. Tydligen känner han inte ens till den interndebatten som funnits i SD om utomeuropeisk adoption. Fast det är ju inte heller så lätt att veta om man precis har börjat kalla sig nationalist eller SD:are (utan att vara något av dem).

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Främlingsfientligt? Jag kan då inte se det främlingsfientliga i artikeln.

Massmedia har lärt oss alla att om vi inte vill ha människor från världens alla länder i Sverige så är man "främlingsfientlig". Mycket sorgligt och ytterst beklagligt för debatten.

Skulle du kalla en korean som inte vill ha varken massinvandring eller adoptioner från England, Mozambique och Australien för "främlingsfientlig"?

Har det inte slagit dig att man inte behöver tycka illa om utlänningar bara för att man inte vill ha dem i sitt vardagsrum?

10:07 PM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

Har inte kunnat säga det bättre själv!

Tack för stödet.

10:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

Det har gått för långt nu, den saken är klar! Snart vågar man väl inte yttra sig överhuvudtaget, misshagar det herr Söder så åker man kanske ut...

1:33 PM  
Anonymous Anonymous said...

Sverigedemokraterna, är och förblir ett stort skämt.

2:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jawohl, das kann man sagen. In wenigen Monaten ist der SD nur ein pk-partei neben die andren Parteien Schwedens. Ich Empfehle Ihnen dass ein National- Kommunistisches Bewegung bilden sofort.
Auf wiederhören!

4:09 PM  
Anonymous Anonymous said...

ja man kan verkligen fundera över vart den där Kinnunen kom ifrån. Kan vem som helst gå med i SDU och kort därpå ta över som ordförande?

Dessutom verkar han vara mer konservativ än nationalist, fast det verkar ju gälla hela SD iofs...

11:35 AM  
Blogger T Larsson said...

Väldigt vad "konservativ" har blivit ett skällsord bland somliga nationalister plöstsligt. Vad är fel med viljan att bevara det bestående, vilket konservativ betyder? Felet med SD är att de blivit liberala, inte konservativa.

Konservera svenskheten!

1:02 PM  

Post a Comment

<< Home