Tuesday, August 29, 2006

Opublicerat: 3

Mer tystnad från Dalarnas tidningar- Jo usch om det kunde bli en debatt nu till valet mellan de som ställer upp. Ingen förklaring från tidingarna givetvis.


Bevis för att mångkulturen går back

Nyligen har vi fått höra att den socialdemokratiska majoriteten har ansökt om mer pengar från Integrationsverket för att Borlänge skall kunna klara av alla sina mångkulturella problem, glada i hågen förklarar man att man också har fått 2.6 miljoner till kommunkassan. Kan det på något sätt sägas tydligare att Borlänge kommun för en mångkulturell politik som har havireat till den grad att vi behöver ta hjälp utifrån? Om nu Sverige skulle tjärna på invandringen så är det väl snarare vår kommun som skall dela med sig av det överskott socialdemokraterna ibland försöker lura in oss att vi har via mångkulturen. Det är sådana politiska återvändsgränder som vi måste säga nej till i valet.

Vi bör också ställa frågan, varifrån har ni tänkt att få pengar när staten inte kan pumpa in miljard efter miljard utan att räkna i Integrationsverket?

Få och få föresten, dessa 2.6 miljoner är ju våra skattepengar. Hade de inte gjort mer nytta inom äldreomsorgen eller skolan?

Säg nej till mångkulturella förlustbygget den 17 september.

Jimmy Windeskog
Nationaldemokraterna

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Åter igen ett bra debattinlägg

12:26 PM  

Post a Comment

<< Home