Wednesday, March 14, 2007

Z999:s politiska blogg

En av mina trognaste läsare och intressantaste inläggsskribent, Z999, har numera en egen politisk blogg. Den skall givetvis besökas omgående. Länken finns bland de andra.

5 Comments:

Blogger Jimmy S. Windeskog said...

Mycket bra sida Z999, men du kanske kunde komplettera med en länk till Objektiv Funeboblogg...

6:27 AM  
Blogger itsweden said...

Stort tack, Jimmy.
Och naturligtvis ligger objektiv funeboblogg uppe nu bland länkarna.

Angående länkarna så har jag inte ännu lagt in alla favoriter, Varjagr kommer att dyka upp där antagligen nästa gång jag lägger in länkar. Någon typ av ND blogg är något som jag saknar, finns det någon sådan? Alltså någon officiell sådan?

9:22 AM  
Anonymous Anonymous said...

För att avvika från ämnet: Suveränt bra skrivet på nationellidag.net

1:37 PM  
Blogger itsweden said...

Anonymous:
"För att avvika från ämnet: Suveränt bra skrivet på nationellidag.net"

Håller verkligen med helt om du syftar på Jimmys artikel om aborter. Överhuvudtaget så håller nationell idag en väldigt hög klass för tillfället. Även Morgoth på "Morgots rike" har skrivit väldigt bra om aborter ur svensk synvinkel.

Jag gillade också Vavra Suks artikel om Linux och Open Source. I en lättläst artikel har han konkret fått fram fördelarna med Open Source för användarna, något som övrig press inte har lyckats med. Två stora tidningsdrakar, DN och SvD, har framställt Open Source som något på hobbynivå och som opålitligt jämfört med microsofts produkter. Tyvärr så kommer inte Vavras artikel att ges den uppskattning den förtjänar av svenska datortidningar (som också grovt har misslyckats med vad Vavra har lyckats med).

...eh, snacka om off topic. :-)

6:06 PM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

Jag får tacka för berömmet.

10:14 AM  

Post a Comment

<< Home