Wednesday, February 28, 2007

Borås Autonoma Antifascister bråkar med AFA

Det är svårt att vara på vänsterkanten i svensk politik. Trots att de är så små så bråkas det och bokstavskombinationerna knappt räcker till. I går hade "antifascister", Borås Autonoma Antifascister (BAA) kallar de sig numera, ännu ett misslyckat möte i syfte att störa kommunfullmäktige där SD finns. Kanske var besvikelsen anledningen till att man till tidningen Expressen attackerade den odemokratiska gruppen AFA och förklarade varför man vägrar att använda det namnet.

- Namnet AFA är terrorist-stämplat sedan dag 1, därmed är det obrukbart för de som vill ägna sig åt seriöst antifascistiskt

Bråket fortsatte snabbt på hemsidan www.socialism.nu. Där skriver använderaren "anarkist", som säger att han i åratal skrivit pressmeddelanden till AFA, att till BAA att det är "skitviktigt" att de inte skriver om "sig själv" och "vänstern". Då skribenten förstått att dessa BAA kanske inte är några killar som är överdrivet begåvade har han också en varning till dem när de skall visa sig offentligt:

- Så fort du ger dem (tidningarna, min anm) en öppning att påvisa hur oseriösa
ni är så tar dom den - det är en regel mer än ett undantag.

Att media då och då visar hur oseriösa dessa grupper tas alltså som ett allvarligt problem. Enligt Expressen har AFA en hälsning också, så här skriver de:

- Detta är bara början, skriver Afa i ett brev till Boras.expressen.se.

Verkligen? Komedin fortsätter alltså?

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Dom är verkligen tragiska

12:50 PM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

Fast ganska roliga också....

4:49 AM  

Post a Comment

<< Home