Friday, January 19, 2007

SSU nöjda med tillväxten

Samtidigt som att SSU öppet talar om att de får lättare och lättare så rasar deras medlemssiffror lavinartat. 1995 så meddelade man att man hade nästan 20.000 medlemmar, idag är siffran strax över 4.000.

Förbundssekreteraren Mattias Vepsä, och en av de som är med och slåss (inte ordagrant denna gång får vi hoppas) om att bli ny förbundsordförande, säger stolt till Dagens Nyheter att trenden pekar uppåt och fortsätter:

- Det är flera som betalt nu och när vi är ute i landet, som på skolor, märker vi att det är lättare att föra ut vårt budskap och att fler är intresserade än för bara några år sedan.

Med den verklighetsuppfattning som SSU har om tendenser, att ett bortfall med på över 75 % på 10 år visar på tillväxt, så är det bara att önska ett fortsatt lyckat värvningsarbete. Det är inte omöjligt att Mona Sahlin kan bli en riktig tillgång i detta.

7 Comments:

Blogger Morgoth said...

Socialdemokratin är onekligen inne i en kritisk period.
I och med det troliga valet av Mona Sahlin så vore det faktiskt inte mer än rätt av Reinfeldt att han ringer sossarnas valberedning och tackar för dem för minst åtta år vid makten.

4:46 AM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

Jo, nu jävlar kommer hans regering att få ligga i för att tappa makten 2010. Vi skall dock inte underskatta landets borgare. Med nya invandringsrekord och ökande och omotiverade orättvisor under mandatperioden så kommer de nog att kriga till siste man.

5:05 AM  
Anonymous Anonymous said...

Har du, som Funebo hävdar, lämnat ND? Varför i så fall?

5:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

John: Tror nog att Jimmy hade meddelat om detta i så fall

1:44 PM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

Funebo är en sjuk människa, det finns ingen som helst sanning i hans påstående om att jag skulle lämna ND, tanken har aldrig ens slagit mig.

3:56 PM  
Anonymous Anonymous said...

Som ideologisk nationaldemokrat så är jag stolt över att ha dig som partikamrat. Funebos blogg är verkligen rörelsens svar på veckorevyn. En röra av fantasier, gissningar och önsketänkanden

6:12 PM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

kul att höra, tack för de fina orden.

Och sant, fast Veckorevyn är ju mer seriös än Tommy.

2:42 AM  

Post a Comment

<< Home