Wednesday, January 17, 2007

Funebos tips höll inte

I tisdags så öppnade Tommy Funebo på hans konspirationsblogg för att SD:s partisekretare Björn Söder ensam höll på att stoppa Mona Sahlins kommande karriär som partiledare för socialdemokraterna. Påståendet kan tyckas lite märkligt, att ett litet inlägg i Söders personliga blogg brukar normalt inte avgöra vem som skall styra Nordens största partier, Tommy stod dock på sig. Vi kan därför bara anta att han blev oerhört förvånad när Sahlin idag berättar att hon trotsar alla risker med Söders och Richard Jomshofs bloggskrivningar om henne. Det hela tycks avgjort till hennes fördel. Eller är det hela avgjort, förmodligen väntar Funebo förtfarande på en Söder-effekt som skall skriva om den svenska politiken. Du bör nog inte hålla andan när det gäller den här spådomen heller Tommy.

Angående just ingenting, i ett inlägg idag sprak en annan av Funebos många konspirationsteorier då han försökte läsa ut en enkel förkortning utan att ha en aning om vad den kunde betyda.

Inte mycket står utanför en ständig förändring i vår värld - allt är i ständig förvandling. Av allt att döma så gäller det emellertid inte Funbos politiska fingertoppskänsla.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home