Monday, May 14, 2007

SSU mot demokratin

TV4 Sydost berättar idag att SSU skall mobilera i Karlskrona under den kommande helgen mot att demokratiska partier, denna gång SD, tillåts hålla årsmöten i landet. Jag har tidigare sagt att SSU borde börja med politisk internutbildning, just i ämnet demokrati.

När Socialdemokraterna förföljdes i början av förra århundradet så fick man ofta lov att arrangera så kallade "gå-möten" då man vägrades lokal. Man fick alltså hålla sina möten gående ute i naturen. Tydligen så tycker SSU att det var bra att deras moderparti behandlades så här då man nu vill tvinga SD att också ha Gå-möten.

Annars hade man ju kanske trott att det partiet lärt sig något under de senaste hundra åren, men bevisligen inte. Vi får se vad SSU skall skylla på när stenarna börjar hagla mot SD under helgen. Jag tippar på samma tystnad som under Anna Sjödins rasistattack.

Labels: , ,

8 Comments:

Blogger Weine Berg said...

Ja, minnet är förvånansvärt kort hos SS-U. Och hur ställer de sig till att det är deras moderparti som demonterat välfärdsstaten?

2:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jimmy, nu händer det grejer på den nationaldemokratiska fronten. Etniska förskolor och realpolitiska punktprogram. Vill absolut höra dina synpunkter och analyser. Plåga inte dina fans med att tänka tyst :D

9:05 AM  
Anonymous Anonymous said...

Expo verkar dessutom ha attackerat förskoleidén utan att ens ha läst ND:s argument på hemsidan. Snacka om undermålig journalistik

9:06 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ja du, dessa kvasitöntar till "demokratiska socialister" blir allt mer desperata.

Såg att mästertönten själv (M.Tunström) på sin blogg förfasade sig över att andra ZZU-are hotats på Lunar Storm?

Hohohoho-Lunar Storm lär väl vara dessa imbecilla sozzialistiska förkämpars rätta element!

Fjortisar i alla länder-Förenen eder!

6:59 PM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

Jag skall ta och försöka skriva något om NDs geniala dagisplaner innan helgen, det är dock ganska mycket både i skolan och privat just nu.

Kolla in lite senare ikväll....

2:49 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ingen fara Jimmy! Den som väntar på något gott

3:29 PM  
Anonymous Anonymous said...

– Inga stenar regnade från SSU, Windeskog hade fel.
– Att demonstrera mot demokratiskt valda partier, i detta fall Sd, är demokratiskt då vi har demonstrationsfrihet i landet, Windeskog kanske snarare borde gå en demokratikurs? (Hade inte SDU det under Windeskogs ledning måhända?)
– Det finns inga oberoende vittnen som talar för att Sjödin uttalade sig rasistiskt. Dock oberoende vittnen som säger att Babak kallade Sjödin hora.

8:22 PM  
Anonymous Anonymous said...

Trots att rånluvevänstern med AFA och andra bokstavskombinationer i spetsen lovat att "stena några SD-svin" så blev det ett totalt fiasko av stora mått.

SSU samlade strax över 100 personer i sin demonstration. Martin Tunström var organisatiör i Helsingborg för resande.

Glöm då aldrig deras gamla slagdänga: VI ÄR MÅNGA, VI ÄR STARKA, KROSSA RASISMEN NU! Jo verkligen många. Patetiskt!

4:46 AM  

Post a Comment

<< Home