Tuesday, April 24, 2007

Enkelt sätt att tjäna pengar

Tidningen Gringo har inte varit speciellt framgångsrikt. Fylld med hatiska artiklar mot svenskar och ett språk som till och med framstår som överdrivet för högstadieelever ute i gettoområden. Den har inte sålt någonting ute i de affärer som säljer den och nyss sparkades den ut ur gratistidningen Metro, läsarna var inte intresserade av bilagan och Gringoredaktionen höll på att äventyra fortsatt utgivning. Inte ens en rabiat multikultiförespråkare som Kurdo Baksi verkade tycka att den hade ett existensberättigande.

Så inga inkomster från läsarkretsen, den lilla man har, och inga inkomster från Metro – ville man fortsätta att försörja sig på en mångkultur som ingen vill ha så fick man alltså lov att hitta någon ny mjölkossa som vill betala kalaset. Valet föll på svenska kommunpolitiker. Inte utan orsak, de har ju en historia att slänga ut skattepengar på de mest impopulära och värdelösa saker.

Nu får hågade spekulanter gå på en halvdagskurs på hos den undermåliga tidningen Gringo för den enkla summan av 30 000:-. Gringo som hittills inte visat upp någon som helst politisk kompetens skall alltså på fyra timmar lära ut både Nationaldemokraternas och Sverigedemokraternas politi och historia. Och efter detta så skall kommunpolitiker enkelt kunna avslöja nationalister i debatter, något som vare sig partisekreterare eller ministrar klarat av så länge. Och på bara 4 timmar skall man lära ut något som skulle ta flera hundra sidor i anspråk om informationen skrevs ner på papper, dessutom är det opolitiska skämtjournalister utan politisk kunskap som skall lära ut detta. Onekligen har Gringo hittat både en guldgruva och sin överlevnad via korkade kommun- och riksdagspolitiker.

Denna okunskap och desperation ensam borde verkligen få politiker att inse att politiska partier i Sverige har på tok för mycket skattepengar att leka med.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jag undrar vad kommunpolitikernas medel-IQ ligger på. Det kan väl inte bara vara naivitet som skapar dessa beslut? Det måste väl vara inslag av låg intelligens också? En underbart bra kommentar för övrigt!

8:44 AM  
Anonymous Anonymous said...

en av dessa stjärnor från gringo framträde igår på den 24 april på sydnytt. hittar ingen länk just nu men hon verkade inte smart

9:49 AM  
Blogger itsweden said...

Blääk! Det är sånt här jag inte vill se.
click

10:58 AM  
Blogger Weine Berg said...

Ja Gringo är en både komisk och tragisk företeelse. Själv tror jag att många lär sig se åsiktsminoritetens retorik extra tydligt i Gringo, och med den kunskapen kan se resterande makthavare i massmedia-Sverige och vad de egentligen håller på med.

11:32 AM  
Anonymous Anonymous said...

En bra blogg som sågar Gringos "afffärside" jäms med fotknölarna.

http://adiosgringo.wordpress.com/

11:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

Än är den siste idioten inte född.
Funderar på att starta nåt projekt och sedan använda pengarna i den nationella kampen. He He!!

1:41 PM  

Post a Comment

<< Home