Thursday, March 29, 2007

Framåt för SD - varför?

En norsk opinionsundersökning visar idag att SD skulle ta 4.3 % om det vore riksdagsval idag. Man skall givetvis inte ta dessa undersökningar på allt för stort allvar men visst är det ett stort steg framåt.

Varför? Den frågan ställer sig många SD-bloggare och debattörer idag. Nästan alla ser en koppling till att Kristdemokraterna åker under 4-procentsspärren och ser det som dessa människor valt SD istället. Kanske främst beroende på abortdebatten på sistone. De människorna förekommer förmodligen, men inte alls i så stor utsträckning som vissa vill tro.
Jag är övertygad om att det snarare är soffliggare som vänder sig till SD, och en av anledningarna till detta kan mycket väl vara Mattias Karlssons uttalande om att Zlatan inte är Svensk. En sådan liten sak, men en sanning som inte får uttryckas (om man inte skriver "positivt osvensk i still spel" eller något) kan faktiskt få dessa människor att känna lite förtroende en politiker igen. Det rör sig en en förrådd och förnedrad grupp väljare och det är den gruppen vi nationalister i huvudsak borde inrikta oss på, inte i första hand väljare från andra partier.

Så för Mattias Karlsson och SD så var det trist att Zlatan gjorde en så total plattmatch mot Nordirland igår. Hade han varit lysande och kanske gjort några mål så hade en lång rad journalister inte kunnat hejda sig för att reta Karlsson och SD för sitt uttalande och cirkusen hade kunnat köras i media ett var till - något som bara gett ännu fler väljare.

För sanningen är, mångkulturen är ett mycket större problem för svenska väljare och soffliggare än en eventuell abortturism.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home