Monday, October 02, 2006

Expo Funebo

I väntan om något mer intressant att skriva om så tyckte jag att det kanske kunde vara kul att se hur Tommy Funebos mindervärdeskomplex och livliga fantasi påverkar hans billiga försök att leka "skribent". Som ett exempel har jag tagit en aktuell postning från hans blogg som han menar om mig (http://sverigedemokraterna.blogspot.com/2006/10/kan-det-vara-dags-fr-uteslutningar-i.html). Detta är ju bara ett i raden av inlägg skrivet av en människa som verkar ha det lite tungt nu, de som ibland läser hans blogg vet dock att den är väldigt representativ. Mina kommentarer är i tjock stil.

Mycket nöje!!! Sådan här komedi är så bra att det helt enkelt inte går att hitta på.


"Kan det vara dags för uteslutningar i Örebro?
En ledande medlem i Uteslutna
sverigedemokraters klubb (Knappast, Funebo jagades ut ur SD betydligt tidigare än mig) var på besök i Örebro 29 september (Påståendet är felaktigt, jag var på genomresa). Detta vet ordföranden i Uteslutna
piratpartisters klubb
(Kvinnan Funebo syftar på är inte utesluten ur
Piratpartiet)
att berätta i sin blogg. Förstnämnde var uppenbarligen rejält
påverkad (bevisligen inte vilket de inblandade givetvis känner till) av starka drycker (Ramlösa?), vilket vi förstår av att han dels ringde upp sistnämnda
person (Undertecknad ringde inte upp), som är internationellt adopterad och han annars anser ha mycket dåliga rasegenskaper (Själv anser jag att det inte finns något som heter "rasegenskaper", vad det gäller andra kvaliteer så har ju den utpekade kvinnan betydligt fler sådana än Funebo, som de flesta också känner till), och dels av att han tydligen förtalade (Nej, påståendet stämmer inte) en tidigare kvinnlig sd-medlem å det grövsta (Efter att ha varit förlovad med Camilla Andersson i mer än 8 månader så känner jag till så mycket om henne att det skulle vara väldigt enkelt att sprida ut pinsamma sanningar kring hennes person, jag står dock moraliskt över sånt. Till skillnad från Camilla har jag gått vidare i mitt liv). Förtalet ( Alltså det förtalet som inte ägde rum...) spreds naturligtvis sedan vidare utan några samvetsbetänkligheter, i nämnda
blogg (Öhhh, vad i den bloggen skulle vara "förtal"? Snarare är det en väldigt generös beskrivning av ett väldigt underligt fenomen)

Det udda parets förtalskampanjer (Vet Funebo själv vad han sysslar på här?) är emellertid av sekunda betydelse i detta läge. En dylik (en dylikt vaddå?) resa från Borlänge till Örebro (Vem eller vad säger att det var en resa från Borlänge till Örebro?) sker inte av någon slump (Få resor sker i och för sig av en slump om man inte är vädigt förvirrad). Vad uteslutningskommissionen i sverigedemokraterna (Finns ingen sådan i SD) nu bör fokusera på är följande (Kommer SD verkligen SD ta order av Funebo när de redan jagat ut honom ur partiet?).

1. Mikael Jansson fyllde som bekant år 4 september. Ägde någon janssonmiddag
rum i år? (Skall verkligen SD fundera på vad Mikael Jansson gör på sin födelsedag? Sedan så var det ju nästan en månad sedan den var vilket Funebo verkar ha missat)
2. Var ovan nämnde medlem i Uteslutna sverigedemokraters
klubb inbjuden och närvarande även i år? (Finns ingen sådan klubb och Funebo har ju redan sagt att inget vet om Janssons födelsedag, det är en aning förvirrat att fråga om en privat inbjudningslista till ett arrangemang som han inte vet ens gick av stapeln)
3. Vilka andra uteslutna närvarade? (Förvirrat, sa Bill)
4. Vilka ännu ej uteslutna närvarade och bör få göra de utstötta kamraterna sällskap?" (Galet, sa Bull)

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Någon skriver intressanta nyheter om Tommy och Tony Stigsson på hans blogg !! ha ha ha Vilken galning han är den där tommy !! :)

5:55 AM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

Jag har sett Funebo försöka "ragga", jag tror således inte att han skulle ha en chans ens på Stigsson!

6:37 AM  
Anonymous Anonymous said...

Passa dej för Cecilia! Att Ha kontakt med henne är farligt. Hon letar efter saker du ska säga för att sedan sälja uppgifterna till pressen.

Hon blev å det grövsta utesluten ur Piratpartiet. Sen var hon med och startade Unika partiet men är inte kvar där heller.

Mytoman är ett ord som passar ihop med henne.

10:50 PM  
Anonymous Anonymous said...

Funebo slår knut på sig själv i sina alltmer desperata försök att bli någon slags expoliknande expertis på SD. Han gräms troligen av att han inte fick vara med i SD.
Kan inte vara hälsosamt att vara så maniskt upptagen av SDs görande och låtande. Herregud har den mannen inget riktigt liv.

2:05 PM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

SD är ju hans liv fortfarande, det är ju därför som han ännu är så galet hatisk och fixerad vid människor som kastade ut honom ur SD, där ibland jag då.

11:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ja du, små män kastar långa skuggor.

Så hans feberfantasier om hemliga födelsdagssammanslutningar är skrattretande.

Tänk om han visste om den hemliga namsdagsklubbens existens?

5:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

"Efter att ha varit förlovad med Camilla Andersson i mer än 8 månader"

Ljug inte, Jimmy!

5:27 AM  

Post a Comment

<< Home