Thursday, February 09, 2006

I Expos värld

Ännu ett nytt roligt nummer från tidningen Expo dök upp i veckan. Trist nog var det inte så mycket fotboll i detta nummer, men likt väl var det ett tydligt exempel på hur skev verklighetsuppfattningen är på den redaktionen.

Ett exempel på detta är när man kommenterar brev från läsarkretsen. I ett av dessa brev kan följande mening läsas; "Jag är nämligen tveksam till det mångkulturella samhället". Sådana avikelser från den politiskt korrekta samhällsdoktrin får givetvis inte förekomma, speciellt inte bland sådana politiska soldater som Expo ser sig själva som.

Vad denna enda mening gör för Expo är att de i svaret inte bara beskyller brevskribenten för att vara antidemokrat utan även vara prenumerant av SD-Kuriren, Sverige I Centrum, Nationell Idag, Nationellt Motstånd och NSF:s tidning Den Svenske Nationalsocialisten.

Det är imponerande vad Exporedaktionen kan läsa in hur en människa tänker och fungerar, till och med så att man i minsta detalj kan avläsa vilka tidningsprenumerationer människan har, av bara en enda rad i ett brev. Men sånt sker inte i verkligheten, bara på Expos redaktion.

2 Comments:

Blogger Weine Berg said...

Om rubriken på framsidan stämmer är det islamist nummer två på oräkneligt antal år som Expo uppmärksammar. Kan betecknas som svagt för en stiftelse som utger sig för att granska antisemitismen kanske...

11:13 PM  
Blogger kollekoll said...

Expo är en patetisk skrift,däremot
har nog Robert Ashberg fått en
del att ifrågasätta invandringen med sin sido-verksamhet på TV3:s
program insider.Ashberg kanske är
Skitzofren - kluven ? ( Ett annat
program som är bra är efterlyst,
även om deltagarna där tvingas prata illa om nationella så ser ju
tittarna vad det är för
(hud-hår)färg på brottslingarna.)

7:59 AM  

Post a Comment

<< Home