Thursday, January 26, 2006

Året 2005, från A till Ö - H som i Hopplöst (Assyiska FF:s blixtvisit i Allsvenskan)

Aftonbladet, Expressen och hela den etablerade median berättade om att Assyriska i Allsvenskan skulle klacka sig fram och ha landets bästa hemmapublik. Även om det kanske blev några klackar så blev det inte många poäng, och nästan lika stora publiksiffror som antalet poäng (eller platsen i tabellen kanske). Det trista är att ingen var förvånad (Politiskt Korrekta människor utan kunskap i konsten fotboll oräknat). Assyriska kvoterades in i Allsvenskan och visade sig snabbt vara det sämsta lag som varit i Allsvenskan på decenier. Om de inte kvoteras upp igen så är det inte troligt att vi får se fler allsvenska klacksparkar eller landets bästa publik från Assyriska på väldigt länge.

9 Comments:

Blogger Martin Tunström said...

Bra information, visar verkligen bevis på dina djupa ideologiska kunskaper!

6:17 AM  
Blogger itsweden said...

Ganska kul att skylta med en bild på sig själv frivilligt till en så meningslös kommentar :-)

7:24 PM  
Blogger Martin Tunström said...

Kopierad från Windeskog.

10:37 PM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

Vad SSUaren tror är att jag skulle se en blogg som ett ideologiskt forum. Vad han fått sådana tankar om blogg och ideologi vet jag inte, förmodligen på någon rasistisk krogskandal med SSU.

Men det finns faktiskt böcker, skrifter och längre artiklar i pappersform också, även om inte Tunström själv läser sådant.

4:19 AM  
Blogger Martin Tunström said...

Visst läser jag ett flertal böcker som tex. Waxholmskonflikten, Falklandskriget, Svensk nazism, Eichman.. och läser artiklar på Dagens Nyheter så du kan lägga av med att komma med personangrepp som saknar förankring i verkligheten för att bygga upp ditt självförtroende i debatten.

4:56 AM  
Blogger itsweden said...

Martin:
"Kopierad från Windeskog."

Nej, det är det inte. Du har kommenterat en kommentar om fotboll, inte om ideologiska kunskaper. Om du inte förstår att det blir en viss skillnad då så är nog inte ideologiska kunskaper ditt största problem.

På tal om ideologiska kunskaper, vad anser du om Per Albin Hansons "Sverige åt svenskarna, svenskarna åt Sverige"? Om du nu vet vem Per Albin var, om inte så blir det ingen poäng i det.

8:47 AM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

Pröva att läsa en bok i taget (en lätt bok om ideologi kanske?), då kanske någotkan uppfattas för sedan användas i argumenationen?

8:54 AM  
Blogger itsweden said...

Martin:
"och läser artiklar på Dagens Nyheter"

Det betyder alltså att du känner till miljonbedrägerierna som ssu har sysslat med? Något som jag undrar är hur ett så grovt brott kunde fortsätta under så många år utan att någon har knystat om det. Jag förstår att det beror på en inre sammanhållning och ett totalt förakt för skattebetalarna och att inte ens så grova bedrägerier läcker ut säger ju en del om miljön inom ssu.

"så du kan lägga av med att komma med personangrepp som saknar förankring i verkligheten för att bygga upp ditt självförtroende i debatten."

Med bakgrund av den senaste skandalen inom ssu med deras ordförande, som dessutom är misstänkt för ett hatbrott, så undrar jag över ditt självförtroende. Du anger fullt synligt för alla här med foto och allt att du är medlem i ssu och räknar tydligen med att bli sedd som en respektabel person ändå. Det är vad jag kallar självförtroende!

9:02 AM  
Blogger Nickersson said...

Martin Tunström är en av SSU:s modigaste medlemmar, och att ni nazionella lägger ner så mycket tid på honom visar ju att ni tar honom på ett gigantiskt allvar.

2:06 PM  

Post a Comment

<< Home