Wednesday, January 18, 2006

Året 2005, från A till Ö - F som i Frehley, Ace

"Ace Frehley står för årets comebackalbum". Det är vad jag hade skrivit om Ace bara släpp någon skiva i år. Eller förra året, eller året innan det, eller bara något år sedan 1989 då hans senaste soloplatta kom. Faktum är att Ace Frehley sedan han lämnade Kiss 1982 endast har orkat med att släppa tre studioskivor, och samtliga kom mellan 1987 till 1989.

När Frehley uttalar sig i media numera så brukar han säga samma sak som han sagt de senaste åren. Han är numera drogfri, han har seriösa förhandlingar med ett skivbolag om ett nytt kontrakt och han skall in i studion och spela in nytt material när som helst. Det mest tragiska är väl att det bara är Frehley själv som tror på det numera.

Legends never die, they just fade away.

3 Comments:

Blogger Martin Tunström said...

Bra information, visar verkligen bevis på dina djupa ideologiska kunskaper!

6:18 AM  
Blogger Jimmy S. Windeskog said...

Fan Tunström, känner du inte till att Ace var nazist i sin ungdom (vart tror du Kiss S kommer ifrån?).

Du måste tydligen inte bara läsa in dig på politik, musik också.

1:49 PM  
Blogger itsweden said...

"Du måste tydligen inte bara läsa in dig på politik, musik också."

:-)

Något som var ganska kul att läsa var Martins kommentar till Anna Sjödins fyllbråk. Han ansåg tydligen att vakternas nedlåtande kommentarer om blont drägg (eller vad det exakt var) skulle jämna ut Annas kommentar om svartskalle (om hon nu har uttryck sig exakt så). I det kan jag hålla med Martin, men det gör inte lagen som har drivits igenom av sossarna (eller riksdagen egentligen) eftersom svenskar inte räknas som folkgrupp men det gör invandrare (i alla fall mörkhyade). Anna begår alltså ett lagbrott men det gör inte vakten, allt enligt de svenska raslagarna som sossarna är skyldiga till.

Normalt så hade det hela antagligen blivit en förlikning mellan kroggästen och Crazy Horse, men nu handlar det om överklassen som måste ta en markering mot folket så nu blir det en riktig rättegång av det.

Vem som än vinner så blir det arbetarklassen som får betala för lekstugan som ssu-bossen ställt till med. Jag har svårt att tänka mig att Anna betalar böter och rättegångskostnader ur egen ficka. Om hon nu inte vinner rättegången förståss.

8:08 AM  

Post a Comment

<< Home