Wednesday, October 20, 2010

Kommunisterna de humoristiska

Kommunism och vänsterextremism har förmodligen aldrig varit svagare än nu sedan 1800-talet i Sverige, detta underströks i årets val då man i stort sett inte fick några röster alls.

Detta är givetvis problematiskt för den handfull aktiva kommunister som vägrar ta vid sig av väljarnas röst, men till och med den mest envisa av dem tvingas inse att folk helt enkelt inte tarderas stolleheter på allvar - än mindre känner minsta lilla sympati för dem. Krisen är med andra ord djup, alternativ måste till.

Det är mycket möjligt att den kommunistiska resten nu siktar på humor. Veckans roligaste inlägg står man för genom att försöka skylla den vapeneld och mordförsök i Malmöområdet vi idag ser mellan olika gettomänniskor på Sverigedemokraterna. Roligt minst sagt, och det ger ju i alla fall något besök på de undermåliga hemsidorna man fortfarande orkar driva. Dock, att vi skrattar åt deras extremism och psykiskt instabila företrädare ger knappast några röster.

Men fortsätt för all del om ni ser något värde i att få ett tiotal röster vart fjärde år - för bra humor är ni onekligen, även om det kanske inte är på det sättet ni helst vill se.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home